TFX Professional

Café, snabbkök, storkök

Non Stick beläggning gör det enkelt

Vi har speciellt anpassade nonstick produkter för professionellt bruk. Det finns Non stick dukar för snabbugnar, smörgåsgrillar, gastrobleck 1/1 och gastrobleck 1/2. Många caféer och snabbmatsrestauranger har insett fördelen med våra produkter. Du kan använda dem flera gånger innan du behöver byta ut den.

Eftersom de här produkterna används tillsammans med mat är det viktigt att de uppfyller kraven som finns i EU direktiven 10/2011 och 1935/2004. Våra produkter innehåller inte ämnen som PFOA eller BPA. Samtliga är återanvändningsbara, kan användas i temperaturer upp till C 260 och rengöras i diskmaskin.

Storkök

Vi har tagit fram ett antal produkter inom segmentet storkök, speciellt anpassade för professionellt bruk.

TFX Nonstick produkter för storkök är i större format än standard storleken och packas i storpack. De har alla fördelar som övriga produkter i sortimentet. De är lätta att göra rent och kan återanvändas.

Eftersom de här produkterna används tillsammans med mat är det viktigt att de uppfyller kraven som finns i EU direktiven 10/2011 och 1935/2004. Våra produkter innehåller inte ämnen som PFOA eller BPA. Kan användas i temperaturer upp till C 260 och rengöras i diskmaskin.

För storkök finns:

  • ”US-Fullsize”, 62x42cm
  • ”US-Halfsize”, 29,5×42 cm
  • ”Panini” (speciellt framtagen för smörgåsgrillar), 21,5×40 cm
  • Crisper Ugnskorg

Ugnskorg

Crisper ugnskorg

För daglig användning i snabbmatskök och restaurangkök. Används för tillagning av pizza, smörgåsar, muffins, färdigrätter etc. Crisper består av två lättsammanfogade delar- ugnskorg & nonsticknät.

Konstruerad för att skapa ett jämnt luftflöde runt maten som ska tillagas för att optimera tillagningstiden och det färdiga resultatet.

Här kan du hitta våra produkter